keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Maanantai 27.7.2015

Yöllä on kylmää ja kosteaa ja ainakin osa leiriläisistä oli nukkunut huonosti viileän ilman takia. Johtajanelikko nousi ylös kuuden aikaan ja Hansu alkoi soittella heti Ryanairin kaikkiin numeroihin, toisista ei vastattu, toisiin ei saatu yhteyttä. Lopulta Hansu sai asiakaspalvelijan langan päähän ja sai tietää että olimme tehneet check-in:in ja olemme kaikki lennolla. Aamupalan jälkeen Hansu ja Niina lähtivät polun varteen vielä tarkistamaan lennon tietoja ja myöhemmin vielä tulostamaan lippuja hotellille. Niina piti tytöille partiopolkuhaastattelut.
Tytöt löysivät pellolta sairaan siilin, jota madot söivät. Leirin työntekijät ottivat siilin hoteisiinsa, puhdistivat haavat ja laittoivat sen häkkiin, jossa se saisi rauhassa parantua.
Matkalaiset pakkasivat rinkkojaan ja punnitsivat niitä matkalaukkuvaa'alla, paino sai olla max 15 kg. Hyvin kaikkien rinkat mahtuivat tähän rajoitukseen vaikka ostoksia olikin tehty. Teltat purettiin ja pakattiin kasseihinsa. Nipsua ja Hansua koko viikon kiusannut hiiri ilmestyi teltan alla olevasta kolostaan tihrustelemaan tilannetta. Kun olimme saaneet kamat kasaan alkoi hieman sadella, onneksi saimme teltat kuivana pakettiin. Meillä oli tilattu bussikuljetus lentoasemalle ja nappasimme Hansun ja Niinan mukaan hotellilta. Lippujen tulostamisessa oli ollut ongelmia koska tulostimen muste oli loppunut mutta kaikki liput saatiin ulos.
Turvatarkastuksessa Eeva läpivalaistiin ja Jennakin tutkittin tarkkaa kenkiä myöden, kaikki pääsivät kuitenkin suht nopeasti läpi. Ostosaikaa ei kentällä ollut paljon ja lähtöportti ilmoitettiin viime tingassa. Lentokoneessa oli paljon suomalaisia tulossa Budapestin F1-kisoista. Lento meni nopeasti, laskeuduimme Pirkkalaan 20 minuuttia etuajassa. Meitä oli vastassa vanhempia autoineen ja matka Ahlaisiin alkoi. Suomessa lämpöä oli +16 astetta eli hieman viileämpää kuin Unkarissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti