maanantai 20. heinäkuuta 2015

Ahlaisten Ankkurit matkailevat tällä kertaa Unkariin


Vihdoinkin on koettanut odotettu lähtöpäivä eli lippukunnastamme on lähdössä parinkymmenen hengen porukka Unkariin Budapestiin leireilemään. Mukana on tarpojaikäisistä eteenpäin tyttöjä ja neljä johtajaa. Vuoden verran olemme olleet aktiivisia ja keränneet matkakassaa mm. myymällä torilla munkkeja, kirppistelemällä, myymällä sukkia, mausteita ja talouspaperia.
Matkakohteemme on Budapestissa sijaitseva Sztrilich Pál Scout Centre Budapest partioleirikeskus, tässä linkki nettisivuille http://scoutpark.hu/en/ ja tässä Facebooksivuille https://www.facebook.com/scoutcentrebudapestTiedossa on ratsastusta, luolaseikkailua, pyöräilyä ja muuta mukavaa unohtamatta tietenkään aina niin kivaa telttaelämää. Yhtänä päivänä on myös tarkoitus käydä tutustumassa Budapestin keskustaan. Sääennuste näyttää +35 astetta ja aurinkoista, yölämpötilakin on parinkymmentä astetta joten aurinkorasvoille ja päähineille tulee käyttöä.
Ensimmäinen etappi on siirtyminen Ahlaisista ja Porista Tampereelle Pirkkalan lentokentälle, josta lennämme Ryanairin siivin Budapestiin.Siellä meitä pitäisi olla vastassa bussi, joka vie meidän leirikeskukseen. Illalla sitten pystytämme teltat ja rakennemme leiriä.
Kirjoittelemme tänne kokemuksiamme päivittäin, pysykää kanavalla!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti