lauantai 16. kesäkuuta 2018

16.6. Lauantai

Olisimme saaneet nukkua pitkään, mutta toisen leirin lapset aloittivat kiljumisen aikaisin aamulla. Aamupalan jälkeen valmistauduimme viimeiseen leiriohjelmaan.


Runsas aamupala

Jälleen bussipysäkillä


Vaihtoehtoina oli uiminen maauimalassa tai jääminen kaupungille syömään jäätelö-överit. Jäätelön syönti ilmoitettiin vasta, kun osa oli jo lähtenyt uimaan.

Uimaan menossa

Stadsbad maauimala..

...


Uimassa olleet sanoivat, että vesi oli ihanan virkistävää ja sauna oli sekasauna. Kaupungille jääneiden mielestä jäätelö oli mahtava idea lämpimälle päivälle. Jäätelöllä olleet olivat myös innoissaan jäätelöpallojen maksimimäärästä ja erilaisista mauista. Annokset olivat myös hyvin halpoja. Suomessa sillä hinnalla saisi vain kaksi palloa jäätelöä, sillä kallein annos maksoi noin kuusi euroa. Jäätelöt syötyämme saimme lähteä katsomaan lähikauppoja odotellessamme uimareita.

Jäätelö-överit!

Lisää jäätelöä

Juomatauko


Kiertelyn jälkeen tapasimme juna-aseman pysäkillä, josta lähdimme linja-autolla kohti leirialuetta. Leirialueelle päästyämme aloimme pakata omia tavaroitamme ja nauttimaan viimeisestä ateriasta. Saimme taas tortilloja sekä tonnikalapastaa.

Leirin viimeinen ilta


Ruokailun jälkeen aloimme siivota ja osa kävi suihkussa. Yksi teltta soitti kaiuttimesta musiikkia kaikkien iloksi. Myöhemmin saamme vielä grillata makkaraa ja aamulla on aikainen herätys. Haikein mielin jätämme Itävallan ja siirrymme Unkarin kautta Suomeen huomen illalla.


Teksti Emmi, Fanny ja Martta
Kuvat Päivi, Annika ja Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti