torstai 14. kesäkuuta 2018

14.6. Torstai


Ankkurit saivat tänään nukkua vähän pidempään kuin yleensä, herätys oli noin klo 9. Aamupalaksi saimme maukasta riisipuuroa, joka toi hyvän lisäyksen siihen verrattuna, että muina aamuina oli ollut pelkkiä leipiä ja hedelmiä. Kauppaan pääsivät koko lippukunnan ruokatavaroita kantamaan Joni L. ja Emmi, leirimme voimamiehet.

Voimamiehiemme saavuttua lähdimme kohti kiipeilyrataa, joka sijaitsee ihan leirintäalueemme vieressä. Meitä iloisesti vastassa oli Rupert, joka oli ohjaajamme tuossa kyseisessä aktiviteetissä. 

Ohjaajamme Rubert


Varusteet kuntoon


Kiipeilyradassa testattiin ryhmähenkeä, luottamusta, itsevarmuutta ja itsensä ylittämistä. Korkeapaikankammokin koetteli joitakin. Ylhäällä kuultiin myös rakkaudentunnustuksia kaverimielessä, kun Emmi ei ensin luottanut Marttaan, mutta luotettuuan pääsivät radan loppuun asti. 


Martta ja Emmi kiipeilee


Sonja ja Stella korkeuksissa

Joni L. ja Maria taituroivat

Melkein lentäen alas

Janika kerää voimiaan

Hansu ja  Jenni tekevät yhteistyötä

Kaverit varmistavat  kiipeilijöitä alhaalta

Sonja ja Jonit pinteessä

Ainon ja Jonin yhteistyö

Stella yläilmoissa

Fanny ja Janika voittivat pelkonsa

Kaveria ei jätetä

Aino valmiina hyppyyn

Iiriksen, Jennin ja Janikan tiimi toimii

 

Kiipeilysession jälkeen, joka kesti noin kolme tuntia, pääsimme nauttimaan tonnikalapastaa, joka oli monien mielestä leirin parasta ruokaa, ja sitä oli jopa kahta eri lajia, kermallista ja kermatonta. Pastan jälkeen saimme jälkiruuaksi aamuisesta riisipuurosta tehtyjä lettuja, jotka olivat myös todella maukkaita. 

Lettukestit


Lettujen syönnin jälkeen alkoi vapaa-aika ja osa lähti kauppaan, osa nukkui teltoissa ja osa pelasi korttipelejä.

Iltapalaksi saimme tortilloja, joihin oli jopa kahta eri lihatäytettä, kanaa ja jauhelihaa, iltapalalla oli myös grillausmahdollisuus, ja eniten nakeista innostui Meetu.

Blogin kirjoitusta myöhään illalla

Teksti Emmi ja Stella
Kuvat Annika, Päivi ja Maria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti