tiistai 5. elokuuta 2014

Maanantai 4.8.2014

Sateen yhtäkkinen loppuminen yllätti aamulla Niinan, kun hän kömpi ulos teltasta kumisaappaat ja sadevaatteet päällään ja joko ilokseen tai surukseen joutui riisumaan ne pois. Muilla meinasi tulla aamulla kiire nousta ylös ja lähteä ensimmäiseen aktiviteettiin, joka oli maastopyöräily.

Ensin keräännyimme paikalle kuuntelemaan ohjeet jarruttamisesta, vaihteista ja ja kypärän käytöstä. Sitten kaikki saivat itselleen sopivat kypärät ja maastopyörät. Kaikki kokeilivat koekierroksen leirikeskuksen parkkipaikalla, jonka jälkeen lähdimme ajamaan reittiä.
Kun olimme ajaneet noin kilometrin, huomasimme, että Nipsu, Annika ja Mia olivat eksyneet reitiltä, mutta löysimme heidät hetken kuluttua teltoilta, koska he olivat lähteneet väärään suuntaan.
Reitin varrella pysähdyimme usein tarkistaaksemme, että kaikki ovat mukana matkassa. Kävimme täyttämässä vesipullot lähteellä.


Päivällisen jälkeen menimme kiipeilemään. Siellä oli kolme eri rataa jotka oli n.8 metrin korkeudella. Lotta, Stella, Jerika, Ronja L, Nora ja Julia hyppäsivät n.6 metrin korkeudelta alas ja muut olivat naruissa kiinni. vaikeinta oli kääntyminen tolpan päällä. Se oli tiimityöskentelyä jossa yksi kiipesi ja muut kaverit varmistivat narujen päissä ja laskivat radan lopussa alas.
Hansu ja Niina kävivät kaupassa ostamassa ruokaa ja wc-paperia.
Ruokaa leirillä tekevät aina Pian määräämät ryhmät. Tänään lounasryhmässä olivat Stella, Jerika, Annika. Ruuaksi oli hernekeittoa. Päivällisen oli Pia tehnyt valmiiksi kun tulimme kiipeilemästä. Se oli herkullista spagettia ja jauhelihakastiketta sekä ananasta. Illalla myös siivottiin telttoja. Tuttuun tapaan hiljaisuus alkoi 23:00.
Blogia kirjoitamme DE Kluisin leirikeskuksen toimistolla aina iltaisin Nipsun johdolla ja Oona on vakituinen avustaja. Muut ryhmäläiset valitaan päivittäin samalla saadaan ladattua puhelimia. Paikalla on myös juoma-automaatti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti