tiistai 30. heinäkuuta 2019

Tiistai 30.7.

Aamupalalla oli tänään tarjolla leipää lisukkeineen ja mannapuuroa sekä omenahilloa. Aamu oli erittäin kaunis, ainoana häiriötekijänä oli ampiaiset, jotka koettivat liittyä seuraamme herkuttelemaan.
Martta aamupalalla


Tänään lähteneet irkut (eli irlantilaiset partiolaiset) toivat meille eilen illalla ylijäämäruokansa, jota heille oli jäänyt leirinsä aikana yli.


Melomaan lähtömme piti olla kello kymmenen, mutta se venyi kello 11 saakka, sillä vesi tuli hanasta hyvin hyvin matalalla paineella ja oli myös juomakelvotonta. Siksi Ruisman Maria päätti kiiruhtaa pyörällä lähi-Lidliin hakemaan meille virvokkeeksi juomavettä.
Melomaan lähtöä odottamassa
Jussi-Markus tottakai mukana
Vedenhakureissu alkaa!
Teknos-ryhmä sai meloa kolmestaan, koska inkkarikanoottiin olisi kertynyt muuten liikaa painoa.
Inkkarit olivat todella huojuvia ja kapeita, onneksi kaikki matkalla olleet olivat uimataitoisia.


Päättelimme, että aikuiset varasivat tukevat veneet itselleen, sillä eivät olisi pysyneet pystyssä kapeilla inkkareilla. Kankeat ja rappeutuneet aikuiset olivat paljon hitaampia kuin me nuoret ja vetreät…
Kanootti jumissa




Vain yksi onnistui pulahtamaan melontaretkemme aikana, vaikka monet olivat kyllä lähellä keikata inkkarin kanssa. Nuorten tyttöjen porukka (Ilona, Elina, Oona ja Jenni) toimi mahtavasti ryhmänä.

Vaikka silta oli tosi mataa, alta mahtu melomaan.
Ikävä kyllä melontaretkemme jäi hieman lyhyemmäksi kuin oli suunniteltu, sillä vastaamme tuli useita liian matalia siltoja alitettavaksi, joten suuntasimme takaisin kohti leirintäaluetta.


Leiriin päästyämme pidimme ryhmäpalaverin, jossa kertasimme leirin tähänastisia tapahtumia, ja kertasimme partiomaista käytöstä. Hyvän kuuntelumme ja hyvin sujuneen leirin ansiosta pääsimme uimarannalle huuhtelemaan päivän hikiä ja virvoittelemaan. 


Uimaan lähdimme metrolla kahden jälkeen. Uimaranta oli silmiä hivelevä ja fiilis rannalla oli katossaan. Sää helli meitä, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämmintä oli reilu 30 astetta.
Nesselanden uimaranta

Jenni tykkäsi uimisesta
Uiminen virkisti ja sai huulenpielet melkein korviin asti. Iloisuus oli helppo aistia ilmassa!

Niklas ja Matias herkuttelemassa
Aino ja pizza
Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi
Uimisen jälkeen menimme rantaravintolaan nauttimaan pizzasta. Ruoan tarjoili komea ja kohtelias mies. Innokkaimmat lähtivät vielä pizzan jälkeen uimaan ja loput kiertelivät uimarannan läheisiä myymälöitä. Takaisin leirikeskukseen lähdimme puoli seitsemän aikaan.


Leiriin takaisin päästyämme käärimme hihamme ja aloimme suorittaa ensimmäistä vessojen ja suihkujen siivoustamme. Siivous sujui mutkitta hyvän ryhmätyöskentelymme ansiosta.
Siivoustiimi Teknos, Jenna ja Joni
Ain laulain työtäs tee!
Vessat ovat nyt siistit
Nyt illalla on vielä iltapala kello 22 ja siihen mennessä kaikki ovat peseytyneet ja alamme odottaa huomista kaupunkipäivää.



Hyvää yötä ja terkut Hollannin lämmöstä! 
Terkuin Teknos-ryhmä ( = Jenna, Alina, Joni, teksti ja kuvat; kuvia myös Päivi ja Maria)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti