maanantai 29. heinäkuuta 2019

Maanantai 29.7.

Heräsimme tänään aikaisemmin kuin yleensä. Aamupalaksi oli leipää monin täyttein ja neljälle ensimmäiselle puuroa. Ilma oli hieman viileä, mutta aurinko paistoi.

Lähdimme matkaan jalan, kohti metroasemaa. Metromatkan jälkeen odottelimme hetken ajan linja-autoasemalla bussia. Linja-automatkan jälkeen kävelimme pienen matkan kohteeseemmme, eläintarhaan.Myös Jussi-Markus pääsi reissuun!

Metroasemalla
Rotterdamin keskusrautatieasema, jolla jäimme metrosta pois. 

 
Eläintarhan portilla
Eläintarhassa aurinko paistoi ja lähdimme reippain mielin kohti eläimiä. Eläimiä oli laidasta laitaan, mangusteista kirahveihin asti. Mielistämme mielenkiintoisin eläin oli akvaarion asukki, rouskuhai. Toinen näkemistämme rouskuhaista puri toisen hain evää.
 
Kirahvit menossa ruokailemaan

Flamingot
Jussi-Markus ja uudet kaverit
Osa leirin johtajistoa munankuorissa

Eläinten katselun lomassa toiset joivat kahvia ja toiset söivät jäätelöä. Omatkin eväät oli leiriltä tehty ja pakattu mukaan, tottakai muistaen myös juomisen.


Norsuja


Rausku


Myös leijona esittäytyi yleisölle
Jääkarhu oli monen mielestä suloinen
Norsunpoikanen
Eläintarhan jälkeen lähdimme melko samaa reittiä kohti leirialuetta. Kävimme matkan varrella vielä ruokakaupassa. Kannoimme yhteistuumin ostokset leirille ja osa alkoi valmistella ruokaa. Kun muut tekivät ruokaa me meloimme ja siivoilimme telttaamme.
Kiinalainen puutarha

Päivä oli mielestämme ihan 5/5 ja tekemistä riitti.


Terveisin reippaat partiolaiset Oona, Ilona, Elina ja Jenni :)
Päivän kuvat Annika, Maria ja Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti